Megmutattuk mit tanultunk, tapasztaltunk...

A pályázat zárásaként 4 órás interaktív előadást tartottunk a diáktársainknak, tanárainknak, szüleinknek a pályázat során tanultakból. Érdekes kísérletet mutattunk be, a használt eszközöket társaink is kipróbálhatták. 

 

Kirándulás a Csodák palotájába

A természettudományos szakkör zárása alkalmából Budapestre utaztunk, ahol a Csodák Palotájába nyertünk betekintést. Sok program és műsor volt, mindent nagyon érdekesnek találtunk, sokat tanultunk és jól szórakoztunk. A tükör labirintus volt az egyik legérdekesebb, és nagyon jó előadást láttunk a különlegesen hideg anyagokról, a folyékony nitrogénről és a szárazjégről. Minden más játék és érdekesség is nagyon jó volt. Alig várjuk a következő alkalmat!

 

A pályázatban részt vevő gyermekek

 

 

Diákjaink "szárnyra kaptak" ....

NTP-INNOV-22-0169 pályázatunkban intézményünk tehetséges fiataljainak kívánunk tehetségsegítő, gazdagító programot biztosítani, innovatív tanulási környezet kialakításával, a tehetségsegítés feltételrendszerének javításával, amely komplex program keretén belül valósul meg. A tervezett tevékenységek, módszerek eltérnek a mindennapi tanulás során alkalmazottaktól, innovatív szemlélettel és komplex gondolkodást igénylő problémafelvetésekkel közelítjük meg a természeti jelenségeket. Több tudományterületet érintően az átfogó komplex gondolkodást kívánjuk fejleszteni, olyan tevékenységekkel, modellek alkotásával, amely több tehetségterület együttesen „mozgósít”. Szeretnénk a természet jelenségeit terepi gyakorlatok segítségével megismertetni élmény- és felfedezésközpontú tevékenységek által.